Nastanak kolagen centra

Kolagen centar

Radeći već punih 30 godina trudili smo se da svojim vernim dugogodišnjim klijentima obezbedimo kvalitetnu negu lica, tela i noktiju. Sarađivali smo sa poznatim svetskim profesionalnim brendovima i uz pomoć njihovih preparata zadovoljavali visoke standarde iz oblasti kozmetologije. Nastojali smo da na što prirodniji način izgled naših klijenata dovedemo do savršenstva. Ponekad nam je bilo teško u tome, ali na našu veliku sreću su se pre par godina pojavili zastupnici poljske kuće “COLWAY” i ponudili nam neverovatno rešenje.

Uz pomoć saveta stručnjaka iz COLWAY-a došli smo do saznanja da je za rešenje svakog problema na koži potreban dodatni stimulans iznutra. Zapravo, njihovi naučnici su proizveli eliksir mladosti, jedini na svetu koji sa sigurnošću na prirodan način regeneriše celokupni ljudski organizam.

 

Kolagen centar Adut

Prezentacija COLWAY proizvoda u našem centru

Svakog radnog dana u intervalu od 10h do 18h vrešimo prezentaciju COLWAY proizvoda u našem centru ADUT na adresi Milana Rakića 36a (preko puta Šeste beogradske gimnazije).

Pozivom na broj 064/261-20-63 možete zakazati svoj termin i na taj način se podrobnije informisati o celokupnom asortimanu na bazi kolagena. Prilikom posete moguće je dobiti besplatnu masažu lica živim ribljim kolagenom kako biste se i sami uverili u delotvornost ovih čudesnih preparata.

Naši stručnjaci će se potruditi da iz “COLWAY” programa izaberete ono što je najbolje za vas bilo da su problemi iz oblasti kozmetologije ili prevencije starenja organizma.

Posetite naš sajt www.kolagencentar.rs 

Facebook: Kolagen Centar Adut 

Instagram: Kolagen Centar Adut

 

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top