facebook logoyoutube icon 

Altervivis

Ja sam dr Gordana Ruščuklić, specijalista pedijatar. Verovatno me je rad sa decom održavao mlađom godinama, jer sa kim si takav si. Ali kada dođu neke srednje godine počela sam da primećujem da proces starenja ostavlja trag na mom licu i koži. Tada sam počela da se interesujem za metode i preparate koji odložu proces starenja. 2008 godine sam završila edukaciju o kozmetologiji u Majamiju, SAD. Nakon toga odlučila sam da otvorim studio lepote. Lepota spolja i iznutra. Lepota kao posledica zdravlja.

 

2019. godine sam se upoznala sa proizvodima firme COLWAY, koji su naučnim istraživanjima uspeli da naprave preparate iz kojih se kolagen maksimalno apsorbuje preko kože, a takođe i preko digestivnog trakta. To je meni omugućilo da ponudim ljudima u Mladenovcu i okolina jedini proizvodi na svetskom tržištu na baži živog ribljeg kolagena.

 

 

 

Profesionalne COLWAY tretmane u kombinaciji sa kućnom negom deluju blagotvorno u rešavanju zdravstvenih problema i dokazano daju odlične rezultate kod mušterija. 

Kolagen Centar Altervivis je jedini centar lepote i zdravlja u Mladenovcu koji nudi mušterijama i pacijentima kolagen tretmane Colway preparatima. Takođe u studiu vršimo prezentacije Colway proizvoda i dajemo stručne preporuke za korišćenje proizvoda u kućnim uslovima.

 

 

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top