facebook logoyoutube icon 

Atelokolagen Colway

Ovo je kulminacija fascinantne Poljske priče o pronalaženju metoda ekstrahovanja živog, transdermalnog kolagena iz kože ribe. Takođe je remek delo u umetnosti stvaranja nove generacije proizvoda za negu kože. Jedinstvena kombinacija tri tipa kolagena: atelokolagen, tropokolagen i prokolagen, kao supstanca koja se bori protiv starenja. Atelokolagen je obogaćen proteinima svile, ulje od Damask ruže i koloidno zlato čine kožu glatkom i savršeno vlažnom.Najsavremenija tehnologija i aktivne supstance načiniće nas lepim u bilo kom periodu zivota.

Biotehnološko proteinsko remek-delo u ovom jedinstvenom sastavu se kombinuju tri vrste molekularnog kolagena:

tropokolagen - izolovani molekuli iz riblje kože, koji očuvavaju strukturu trostruke spirale; atelokolagen - trospiralni s idealnom biološkom čistoćom; 

prokolagen ili peptidni lanac, koji proizvodi kolagenske spirale samo u procesu kolageneze. Trostruka kolagenova spirala, potopljena u hidrogen, je dopunjena elastinom i nejonizovanim zlatom, koje zajedno s peptidima kolagena deluje na principu jonske pumpe. Sprečeva pigmentaciju, deluje umirujuće, baktericidno i biostimuliše.

Atelokolagen dobija svoju baršunastu mekoću sericinom, miris - prirodnom aromom ruže, a odličnu apsorpciju - apliciranjem malih proteinskih agregata.

Posebno se preporučuju za lice, vrat i dekolte pri prvim borama, naznakama umora i starenja. 

 

Dejstvo:

Hidrira ( formira membranu na koži, sprečava gubljenje vode)

Obnavlja i ispravlja epidermis

Regeneriše i čisti kožu 

Sprečava gubitak elastičnosti kože

Čuva kožu od oksidativnog stresa

Stimuliše fibroblaste  za proizvodnju sopstvenog kolagena

Čini kožu na dodir mekšom, elastičnijom, svilenkasto glatkom

Posvetljava i izjednačava boju kože

Antibakterijski deluje

 

Aktivni sastojci: tropokolagen, Atelokolagen, Prokolagen, Sericin. ( tečna svila), Koloidno zlato, ulje od Damask ruže, Elastin, Polipeptidi ( arginin i lizin )

 

Elastin

Jedan od najbitnijih proteina koji je odgovoran za strukturu,elastičnost i izgled naše kože.

Elastin sprečava gubitak elastičnosti naše kože, duboko je hidrira i čuva je od stresa antioksidanta. 

 

Sericin - tečna svila

Protein, koji slepljuje vlakna svile.

Ima jako hidratantno dejstvo.

Svila je ustoičiva na rastezanje, što osigurava normalnu elastičnost kože.

Sericin: stimuliše naturalni enzim epidermisa, ubrzava stvaranje novog sloja epidermisa, deluje kao antioksidant i aktivira proizvodnju kolagena.

 

Zlato

Čestice 24 karatnog zlata u formi jona dostižu plodotvorni sloj epidermisa i pokreću mehanizme njegove hidratacije.

Joni zlata: Ubacuju kolagen u dublje slojeve kože, deluju smirujuće i antibakterijski, stimulišu prečišćavanje kože, usporavaju oslobađanje melatonina, koji pigmentuje kožu, stimulišu proizvodnju elastina i kolagena.

 

Prirodno ulje ruže

Ulje iz Maroka se brine za svaku vrstu kože. Najbolji rezultati se postižu stavljanjem na osetljivu i zrelu kožu s vidljivim kapilarima. Ulje ruže je simbol ljubavi i lepote, a njegova aroma je očaravajuća. Smatran je važnim afrodizijakom. Sem toga ispravlja krvonosne sudove, hidrira dugotrajno kožu i aktivira proizvodnju kolagena.

 

Način upotrebe:

Proizvod je namenjen svakom tipu kože.

Preporučuje se za negu lica, vrata i dekoltea.

Osobito se preporučuje za negu lica, vrata i dekoltea pri prvim naznakama bora i znakova umora i starenja, i za kožu sa nejednakim tonom. Odličan za šminku.

Stavite malu količinu gela na čistu i vlažnu kožu. 

Ako delići zlata ostanu na površini kože, umasirajte ih.

COLWAY Kozmeticka linija i linija Atelo Zlato proizvodi  se preporučuju zato što sadrže komponente koje se uklapaju sa Atelokolagenom za bolji efekat.

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top