facebook logoyoutube icon 

Losion za skidanje šminke Colway

Žene u Japanu su poznate po svojoj savršenoj koži, kojoj posvećuju mnogo vremena. Briga se zasniva na višefaznoj hidrataciji i skidanje šminke, zbog čega je njihova koža u savršenom stanju. Zato smo i mi napravili Losion za skidanje šminke kao nastavak zlatne linije Atelo programa.

To je prvi korak ka zdravoj, negovanoj i mladoj koži. Još nakon prve procedure Vaša koža će biti idealna, brzo i nežno oćišćena čak i od vodootporne šminke. Ekstrat iz Agastache Mexicana će se pobrinuti za njeno izravnavanje i umirenje.

Losion za skidanje šminke je remek-delo i prvi u svetu je predstavljen na ovaj način. Dovoljno je samo protresti bočicu pre upotrebe.

 

Aktivne supstance koje se sadrže u proizvodu pružaju odličnu ishranu i snažnu hidrataciju tankog sloja kože ispod očiju i celog lica. Sadrži kombinaciju NMF naturalnih hidratantnih faktora kao što su urea, natrijumova so iz piroglutaminske kiseline - PCA, glicin i fruktoza, vitamini iz grupe B koji su odgovorni za regulaciju lipidnog sloja i za zatvranje kapilara ( nestajanje takozvanih “paukovih vena” ), savršeno apsorbuje atelokolagen i umirujući alantoin.

Ostavlja nežan, zaštitni i hidratantni sloj kao i prijatan osećaj relaksacije na koži.

Formula je obogaćena prijatnim i umirujućim ekstraktom agastača. Proizvod je baziran na “zelenom” emulgatorom. Ne sadrži (SLS) i (SLES)

 

Aktivni sastojci: Atelokolagen, Agastache Mexicana, Karbamid, RSA, Fruktoza

 

Način upotrebe:

Pre korišćenja proizvoda, protresite bočicu. Ostavite kozmetički proizvod da deluje.

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top