facebook logoyoutube icon 

Altervivis

Dozvolite da vam se predstavim, zovem se Sonja Miljušević i bavim se osvežavanjem, održavanjem i podmlađivanjem lica i tela  preko 15 godina, a vlasnik sam studija lepote u Vršcu  "Center de beaute" već 10 godina.

Svih tih godina redovno posećujem seminare i kongrese trudeći se da svake sezone naučim nešto novo, da u praksi radim sa visokokvalitetnim proizvodima smatrajući da su oni 50% zaslužni za zdrav izgled kože lica i tela, dok je za ostalih 50% zadužena redovna kućna nega.

 

Tragajući za novim izazovima predstavnici iz poljske Colway kompanije imali su viziju da mlada i ambiciozna osoba poput mene može profesionalno predstaviti proizvode živog kolagena, što i činim. Unapred sam znala da će saradnja biti i više nego uspešna, jer su poljski biotehnolozi najbolji u istraživanju prirodnog ribljeg kolagena koji je sličan onom u našem organizmu. 

Koristeći proizvode kako za spoljašnu tako i za unutrašnju upotrebu možete povratiti balans u vašem organizmu. 

Deficit kolagena na sreću može da bude neutralizovan – jedan od načina jeste da se okrenemo onoj varijanti u kojoj se kolagen unosi kao suplement.  

 

Nije preterano tvditi da se kolagenom koji se na ovaj način unosi postiže snažan efekat podmlađivanja, smanjuju se bolovi usled artritisa kao i ukočenost zglobova, poboljšava se njihova pokretljivost, koža postaje sve elastičnija i sjajnija dok male bore nestaju, a takođe utiče i na poboljšanje izgleda kose i noktiju.Većina mojih klijenata koji koriste Colway proizvode za negu kao i njihove suplemenate rešili su mnoge kako zdravstvene, tako i estetske probleme.

Vest se proširila, te sada redovno dobijam pohvale za profesionalne tretmane koje radim COLWAY proizvodima. 

Možete me pronaći na društvenim mrežama Instagram: center_de_beaute i Facebook: Sonja Miljušević, kontaktirati putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom 065/410-29-92.

Svakodnevno možete zakazati besplatan pregled kože lica i tela kao i dobiti stručan savet.

 

 

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top