facebook logoyoutube icon 

balzam za kosu

Balzam za progušćivanje kose

Efekti: zadebljavanje, jačanje, ishrana
Jedinstven širom sveta, kompletan balzam za kosu.

Nakon samo prve primene, kosa se mnogo sporije masti i nakon tri dana posle pranja izgleda tako dobro kao da je prvi dan.

Sastojci koji se nalaze u njemu, zapravo omogućavaju pozitivan uticaj na stanje kose celom njenom dužinom. Praktično, svi balzami za kosu stupaju u kontak samo sa vidljivim delom kose iznad cevčica.

Balzam za progušćivanje kose, originalni projekat poljskog pronalazača doktora hemije Kristofa Stona, zahvaljujući prisustvu aktivnog diosmina, radi na područiju gde kosa nastaje, na folikulama dlake.
Konkretnije, visokim koncentracijama diosmina prouzrukuje se povećanje protoka krvi u krvnim sudovima folikula, što rezultira u veću količinu hranljive materije koju telo koristi za rast kose. Sa takvim avangardnim dizajnom balzama, možemo uživati u izvandrednim efektima njegove primene.

Okruženje koje stičemo nakon korišćenja Balzama za progušćivanje kose je tako ugodno da nova kosa koja raste vraća svoju prirodnu boju čak i u ranim stadijumima sedenja. Raste ojačana, bolje hidrirana i zdravija.
Nakon samo prve primene, kosa se mnogo sporije masti i nakon tri dana posle pranja izgleda tako dobro kao da je prvi dan. Colway balzam će ceniti ljudi koji ne vole da peru kosu svakog dana ali žele da zadrže svež izgled. 

Način upotrebe: 

Na mokru kosu nanesite malu količinu balzama i masirajte u kosu i kožu glave od jedan do dva minuta.

Zatim isperite toplom vodom. Nanesite nakon svakog pranja. Za pranje kose koristite šampon za progušćivanje kose.

Preporučljivo je za pranje kose koristiti Šampon za progušćivanje kose COLWAY.  Primenom oba ova proizvoda znatno se povećava efekat zgušnjavanja, koji će biti primećen posle svakog korišćenja samo nakon nekoliko nedelja.

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top