facebook logoyoutube icon 

Kolagen centar

Ja sam Svetlana Bošnjaković. Vlasnik sam Salona Estetiks u Novom Sadu. Po struci sam kozmetičar, maser sa završenom medicinskom školom i masterom na Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju Univerziteta u Beogradu. 

Tretmanima lica i tela se bavim punih 15 godina. Svih ovih godina nastojim da klijentima ponudim prirodna rešenja za očuvanje i održavanje mladalačkog izgleda.

Kada sam se upoznala sa proizvodima kompanije Colway i počela da ih primenjujem, kod klijenata sam postigla fantastične rezultate u veoma kratkom vremenskom roku. Nastojim da individualnim pristupom svakom klijentu ponudim najbolju kombinaciju proizvoda i suplemenata koji su neophodni u kućnoj nezi, a podržani profesinalnim tretmanima u salonu. 

Kolagen centar Estetiks je jedini centar u Novom Sadu u kome možete dobiti proizvode i tretmane na bazi živog ribljeg kolagena. Zahvaljujući ovim proizvodima, koji su jedinstveni na svetskom tržištu podstičemo podmlađivanje celog organizma, kako kože tako i unutrašnjih organa. 

 

 

Svakodnevno možete da zakažete besplatne konsultacije I stručni pregled vaše kože I tela u našem Kolagen centru Estetiks na adresi Ilije Birčanina 27 Novi Sad, telefon: 0641461768

 

 

 

 

 

Kolagen centar

Sajt: www.estetiks.rs 

Facebook: Estetiks–salon lepote

Instagram: Estetiks_studio

 

 

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top