facebook logoyoutube icon 

Anticelulit serum

Prirodni Anticelulit Serum 200ml

Inovativni prirodni preparat protiv celulita, strija i za preoblikovanje tela a ujedno i hidratantna krema!

Anticelulitni serum kozmetičke kuće Colway sa svojim širokim spektarom delovanja stimuliše lipolizu- razbijanje masti i stimuliše mikrocirkulaciju, koja povečava drenažu tkiva uklanjanje nataloženih toksina i vodu u njima.
Aktivne supstance u Colway Antilelulit serumu usporavaju proces stvaranja masnoća i lipogeneze- talozenje masnoće u ćelijama.

Početkom ovog veka celulit je postao pravi problem za žene. On već napada 95% žena u zrelim godinama koje pripadaju beloj rasi. Uzroci te deformacije leže u nepravilnoj dijeti, nedostatku fizičke aktivnosti, genetskim faktorima i višku ženskih polnih hormona – estrogena. I na kraju krajeva – u strukturi ženske kože i vezivnog tkiva u njoj. Anticelulitni serum je jedini kojeg danas može da predloži svetska kozmetologija. Čak je i nešto više pošto danas na svetskom tržištu ne postoji preparat sa tolikim višenamenskim delovanjem. Njegove aktivne supstance su kolagen i LIPOREDUCTIL – izuzetno aktivne supstance koje olakšavaju savlađivanje epiderma, pritom stižući do najdubljih slojeva kože, gde uspešno neutralizuju celulit. Danas na tržištu ne postoji drugi proizvod koji sadrži 10% Liporeductyila.

 

Aktivne supstance:

KOLAGEN – belančevina mladosti, koja čini 70% belančevina u koži. Kolagen zajedno sa elastinom stvara u koži elastičnu mrežu, koja joj povećava gipkost i čvrstinu.

LIPOREDUCTYL – izuzetno aktivne supstance, zatvorene u lipozomima, koje olakšavaju savlađivanje epidermisa i stižu do najdubljih slojeva kože, gde uspešno neutrališu celulit. Danas na tržištu ne postoji drugi proizvod koji bi sadržao  10% Liporeductyl-a.

On se sastoji iz:

Kofeina – izaziva lipolizu (razlaganje potkožnih masnoća); Eskuna – blokira enzime koji razgrađuju hijaluronsku kiselinu i oštećuju krvne sudove; L-karnitina – podpomaže razmenu masnih kiselina; Glicin – histidin – lizina – taj trostruki peptid dovodi do lipolize (razlaganje masnoća); Ježovine ili Veprine – poboljšava cirkulaciju i limfnu cirkulaciju; Joda – reguliše i ubrzava metabolizam, podpomaže detoksikaciju; Bršljena – omogućava jaku drenažu tkiva; Gotu kole – aktivira fibroblaste za sintezu kolagena i premeštanje kolagenskih vlakana; Hydromanile – priznat za najbolju hidrirajuću supstancu; Ulja od lekovitog krastavčića –izuzetno cenjena komponenta, korišćena samo u najboljoj kozmetici; Vitamina E  igra važnu ulogu u metabolizmu proteina, ugljenih hidrata i masti, kao i u cirkulaciji tečnosti.

 

Blagotvorna dejstva seruma su sledeća:

-Smanjenje telesne težine

-Oslobađanje suvišne vode i natrijuma u vanćelijskom prostoru

-Smanjenje obima butina i bokova

-Smanjenje vidljivosti “pomorandžine kore“

-Poboljšanje mikrocirkulacije, hidratacije, čvrstoće i elastičnosti kože

 

Upotreba:

-Nanosi si se na područja obuhvaćena celulitom (bedra, ramena, kukovi) i energično se utrljava kružnim pokretima u pravcu srca.

-Nanosi se na celo telo kao krema čime se postiže duboka hidratacija kože.

-Preporučuje se da se tretman vrši dva puta dnevno nakon aplikacije Prirodnog Kolagena Silver.

Anticelulit Sertifikat

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top