facebook logoyoutube icon 

Motorne funkcije su često usporene zbog starosti i zbog načina života. Na primer, u profesijama koje zahtevaju svakodnevno stajanje ili sedenje na jednom mestu, mišićnoskeletni apart strada. 

Bilo da radite za stolom, vozite, stojite iza pulta, itd., žalbe kao što su bolovi u lećima i struku, grčevi, krivljenje kičme, napetost mišića i tetiva i dr., su neizbežne.

U mnogim slučajevima, glavni razlog za sve ove probleme je smanjenje proizvodnje kolagena u telu.

Kolagen je najvažniji protein vezivnog tkiva. Učestvuje u sastavu hrskavice, tetiva i kosti, odgovoran je za elastičnost tkiva i organa, i sjedinjuje ćelije u telu. Umanjene količne kolagena u telu se mogu nadoknaditi uzimanjem specijalnog hranljivog dodatka koji sadrži dobro apsorbirajući kolagen.

Kolvita kapsule od kolagena doprinose održavanju funkcionalnosti zglobova i pomažu da se ojača hrskavica. Stimulišu optimalno podmazivanje zglobova i doprinose većoj lakoći kretanja. Štite tetive i ligamente, i pomažu da se smanji bol i nelagodnost u leđima. Smanjuju ukočenost i otoke.

Kolagen Kolvita kapsule su pogodne kako u slučaja prekomernog fizičkog napora, uključujući i  profesionalni sport, tako i kod života bez dovoljno kretanja. Mogu ih uzimati i stariji ljudi sa bolovima i ukočenošću zglobova.

 

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top