facebook logoyoutube icon 

Anticelulit serum

Prirodni Anticelulit Serum 200ml

Inovativni prirodni preparat protiv celulita, strija i za preoblikovanje tela a ujedno i hidratantna krema!

Anticelulitni serum kozmetičke kuće Colway sa svojim širokim spektarom delovanja stimuliše lipolizu- razbijanje masti i stimuliše mikrocirkulaciju, koja povečava drenažu tkiva uklanjanje nataloženih toksina i vodu u njima.
Aktivne supstance u Colway Antilelulit serumu usporavaju proces stvaranja masnoća i lipogeneze- talozenje masnoće u ćelijama.

Početkom ovog veka celulit je postao pravi problem za žene. On već napada 95% žena u zrelim godinama koje pripadaju beloj rasi. Uzroci te deformacije leže u nepravilnoj dijeti, nedostatku fizičke aktivnosti, genetskim faktorima i višku ženskih polnih hormona – estrogena. I na kraju krajeva – u strukturi ženske kože i vezivnog tkiva u njoj. Anticelulitni serum je jedini kojeg danas može da predloži svetska kozmetologija. Čak je i nešto više pošto danas na svetskom tržištu ne postoji preparat sa tolikim višenamenskim delovanjem. Njegove aktivne supstance su kolagen i LIPOREDUCTIL – izuzetno aktivne supstance koje olakšavaju savlađivanje epiderma, pritom stižući do najdubljih slojeva kože, gde uspešno neutralizuju celulit. Danas na tržištu ne postoji drugi proizvod koji sadrži 10% Liporeductyila.

 

Aktivne supstance:

KOLAGEN – belančevina mladosti, koja čini 70% belančevina u koži. Kolagen zajedno sa elastinom stvara u koži elastičnu mrežu, koja joj povećava gipkost i čvrstinu.

LIPOREDUCTYL – izuzetno aktivne supstance, zatvorene u lipozomima, koje olakšavaju savlađivanje epidermisa i stižu do najdubljih slojeva kože, gde uspešno neutrališu celulit. Danas na tržištu ne postoji drugi proizvod koji bi sadržao  10% Liporeductyl-a.

On se sastoji iz:

Kofeina – izaziva lipolizu (razlaganje potkožnih masnoća); Eskuna – blokira enzime koji razgrađuju hijaluronsku kiselinu i oštećuju krvne sudove; L-karnitina – podpomaže razmenu masnih kiselina; Glicin – histidin – lizina – taj trostruki peptid dovodi do lipolize (razlaganje masnoća); Ježovine ili Veprine – poboljšava cirkulaciju i limfnu cirkulaciju; Joda – reguliše i ubrzava metabolizam, podpomaže detoksikaciju; Bršljena – omogućava jaku drenažu tkiva; Gotu kole – aktivira fibroblaste za sintezu kolagena i premeštanje kolagenskih vlakana; Hydromanile – priznat za najbolju hidrirajuću supstancu; Ulja od lekovitog krastavčića –izuzetno cenjena komponenta, korišćena samo u najboljoj kozmetici; Vitamina E  igra važnu ulogu u metabolizmu proteina, ugljenih hidrata i masti, kao i u cirkulaciji tečnosti.

 

Blagotvorna dejstva seruma su sledeća:

-Smanjenje telesne težine

-Oslobađanje suvišne vode i natrijuma u vanćelijskom prostoru

-Smanjenje obima butina i bokova

-Smanjenje vidljivosti “pomorandžine kore“

-Poboljšanje mikrocirkulacije, hidratacije, čvrstoće i elastičnosti kože

 

Upotreba:

-Nanosi si se na područja obuhvaćena celulitom (bedra, ramena, kukovi) i energično se utrljava kružnim pokretima u pravcu srca.

-Nanosi se na celo telo kao krema čime se postiže duboka hidratacija kože.

-Preporučuje se da se tretman vrši dva puta dnevno nakon aplikacije Prirodnog Kolagena Silver.

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top