facebook logoyoutube icon 

Vitamin C

Prirodni Vitamin C-olway

Pre milion godina nastupila je mutacija ljudskog gena i od tada je čovek izgubio mogućnost da sintetizuje Vitamin C. Bez tog vitamina u ljudskom organizmu nema metabolizma, zato treba da ga unosimo spolja. Iz tog razloga eksperti Colway-a stvorili su nov, prirodni i potpuno biodostupni vitamin C. Tako se pojavio vitamin C, jedinstven u Evropi, najbolji na kontinentu!

Vitamin C

Za C-olway Colway koristi vitamin C direktno iz prirode – iz proklijale heljde i gorke narandže. Ove dve biljke trenutno se smatraju vrlo vrednim prirodnim resursima zbog velike bioraspoloživosti i odličnih flavonoidnih veza. U prirodi ne postoji bolji izvor vitamina C od izdanaka biljaka, uključujući i heljdu 5-7 dana nakon klijanja.

Heljda -  Bogati izvor bioflavonoida, enzima, vitamina, aminokiselina, minerala i drugih komponenata sa poznatim lekovitim dejstvom. Iz pronikle heljde izvlači  se levospiralni vitamin C sa najvećom biološkom prerađenošću.

Gorka pomorandža – Odličan izvor levospiralnog vitamina C. Gorke pomorandže su mnogo bogatije od jestivih zbog antioksidanasa, bioflavanoida, biljnih kiselina, vitamina iz grupe B i minerala. Osim po vitaminu C, gorka pomorandža je poznata i po dobijanju sinefringa iz njega, koji je veoma poželjna supstanca u preparatima za mršavljenje. Mi smo izabrali heljdu i pomorandžu zbog toga što sadrže relativno mnogo vitamina C (26% i 40%). To nam je omogućilo da napravimo kapsulu koja sadrži izuzetan prirodni vitamin!

Kad Colway stvara dodatke ishrani, uvek osigurava da se kvalitet i efikasnost ekstrakata korišćenih sirovina značajno istaknu među širokoplasiranim komponentama. C-oway proizvod se bez dodatka sintetizovane askorbinske kiselinei je 100% bio-organski. Vitamin C-olway je proizvod koji ispunjava najstrože zahteve za zdravom hranom - kapsule ne sadrže čak ni veštačke boje.

Posebno se preporučuje kod osetljivosti na infekcije, post-traumatske rehabilitacije, parodentalne bolesti, neurotičnih stanja, antitumorskih profilaksa. Veoma preporučljivo pušačima i kod simptoma preranog starenja kože.

Blagotvorni rezultati:

  • Snabdeva organizam prirodnim vitaminom C
  • Stimuliše proces sinteze kolagena
  • Jača imuni sistem
  • Jača krvne sudove
  • Doprinosi stvaranju kolagena, obezbeđujući pravilno funkcionisanje kapilara, kože, desni i zuba, kao i kostiju i hrskavice
  • Doprinosi pravilnom funkcionisanju nervnog sistema

Način upotrebe:

1 kapsula dnevno (ujutru)

Preporučuje se njegova upotreba u kombinaciji sa kapsulama Colvita

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 542
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top