Veleprodaja:  063 17 67 542
Maloprodaja:  011 2411 933;  064 261 20 63
Maska kolagen

Zlatna maska sa prirodnim ribljim kolagenom

Hidrira kožu dugi vremenski period
Redovna upotreba regeneriše kožu, smanjuje dubinu i dužinu bora
Obnavlja elastičnost kože
Osvežava kožu, dajući joj sjaj
Vraća sjaj i mladost licu

Aktivne materije u maski su
Sodium PCA – prirodni komponent epidermisa. Njegova uloga je da održava odgovarajući nivo hidratacije, predstavlja jedan prirodan način da se obezbedi ugodnost našoj koži.
Kolagen – to je protein koji čini približno 30% ukupne mase ljudskog proteina i čitavih 70% proteina u koži. Kolagen ima neuobičajeno svojstvo da se povezuje sa vodom što pomaže korigovanju nivoa hidratacije kože, stimuliše, obnavlja, regeneriše dubinski i vlaži i uopšteno poboljšava elastičnost kože.
Ekstrakt aloe- izuzetno bogat vrednim jedinjenjima kao što su aminokiseline, uključujući egzogene aminokiseline koje su komponent NMF-a, tj. prirodni faktor koji vlaži, vitamini A, C, E, vitamini iz grupe B, kao i folna kiselina – svi veoma važni za zdravlje kože mikro- i makroelementi, među kojima su najvažniji : kalcijum, natrijum, kalijum, mangan, hrom i cink koji obezbeđuju pravilno hranjenje kože. Kao dopunu ekstrakt aloe sadrži enzime i hidrokse koji olakšavaju uklanjanje mrtvih ćelija epidermisa i održavaju njegovu regeneraciju i na taj način prrodno pomažu u sprečavanju starenja kože. Aloa sadrži materije sa zatezajućim, blago antiseptičkim i delovanjem koje čisti. Bogatstvo materija obezbeđuje izuzetnu ugodnost koži, naročito osobama sa suvom, osetljivom, sklonom iritaciji kožom.
Elastin – to je protein koji je neraskidivo povezan sa kolagenom. Oba proteina stvaraju u koži elastičnu mrežu koja daje elastičnost koži i čvrstinu, a i obezbeđuje podršku za fibroblaste.
Hijaluronska kiselina – U ljudskoj koži ta kiselina je komponent međučelijske matrice dermisa i odgovorna je za održavanje odgovarajuće vlažnosti i prema tome odgovorna je za njenu elastičnost i gubitak bora. Smanjenje sadržaja te komponente u potkožnom tkivu ograničava količinu vode u koži, što je praćeno pojavom bora, hrapavošću i suvoćom kože. Hijaluronska kiselina je u stanju da se poveže sa hiljadu do četiri hiljade puta više vode u odnosu na njenu masu i na osnovu toga se koristi u kozmetičkim proizvodima kao jedan od najvažnijih agenasa koji vlaže. Hjaluron se takođe koristi kao prirodan štit za zaštitu koštanog sloja epidermisa od prodiranja hemikalija i bakterija.
Vitamin B3 – zauzima izuzetno važnu ulogu u biološkim procesima koji se odvijaju u koži. Taj vitamin pokazuje delovanje u dosta pravaca i prema tome može da se uključi u kozmetičke preparate za žene svakog uzrasta. On učestvuje u formiranju komponenata koji održavaju odgovarajuću hidrataciju kože – keratin, filagrin i involukrin. Zahvaljujući tom delovanju koža je otpornija na spoljašnje faktore, smanjuje transepidermalni gubitak vode, bolje je hidrirana i zaštićena, a i elastičnija. Takođe vitamin B3 ravna i uklanja fine bore, pošto indirektno deluje na proizvodnju kolagena i stimuliše proizvodnju hijaluronske kiseline i na taj način poboljšava strukturu kože.
Poboljšava ten i stimuliše borbu protiv neestetskih mrlja na koži. Vitamin B3 ima antioksidantna svojstva i igra važnu ulogu u sintezi nukleinskih kiselina, i na taj način utiče na oporavak oštećenih kožnih ćelija. To jedinjenje pokazuje protivupalno delovanje i stimuliše regeneraciju kože.
Vtamin E – jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa. Vitamin E se preporučuje za negu svakog tipa kože, naročito za zrelu kožu sa nedovoljnom hidratacijom, borama i žućkastom bojom. „Vitamin mladosti neutrališe slobodne radikale, koji narušavaju strukturu kože, i na taj način sprečava njeno prevremeno starenje i formiranje bora.“
Štiti epidermis od sušenja, sprečava slabljenje njegove elastičnosti i čvrstine.
Obnavlja vitalni mladalački izgled kože i njen sjaj.
Protivupalna i regenerativna svojstva vitamina E takođe doprinose formiranju novih ćelija.
Zlato – Usporava gubitak kolagena i elastina i doprinosi obnavljanju kožnog tkiva. Zahvaljujući tom efektu utiče na povećanje elastičnosti kože i ublažava bore, a i ograničava formiranje novih. Osim toga, ono vlaži kožu i uklanja kožne defekte. Uz pomoć tog efekta postiže se čista i sjajna koža. Takođe pokazuje i protivupalno delovanje. Preparati koji sadrže zlato imaju dugotrajno delovanje i značajno usporavaju proces starenja.

Zlatna Maska Sertifikat

Colway

KolagenColway  je  distributerska  organizacija  koja se bavi prodajom preparata na bazi Kolagena. Colway  je  100%  poljska  firma, registrovana   2004 godine  u  Gdanjsku.

Maloprodaja

Kolagen centar Adut
Milana Rakića 36a, Beograd
(prekoputa 6. Beogradske gimnazije),
+381 11 2411 933; +381 64 261 20 63

Veleprodaja

Središte: Beograd,
Tel:: +381 63 17 67 54
Email: colway.serbia@gmail.com

Go to top